logo

Vitálne huby vo forme extraktu - Čo by sme o nich mali vedieť?

Stále častejšie sa stretávame s ponukou vitálnych húb vo forme výživových doplnkov vo forme extraktu. O čo presne sa jedná a aké sú benefity týchto výrobkov?

Huby sú súčasťou tradičných jedálničkov už po tisíce rokov. O ich priaznivých účinkoch na ľudský organizmus dnes už nikto nepochybuje.

Stále častejšie sa však stretávame s ponukou húb vo forme výživových doplnkov, napríklad vo forme extraktov. O čo presne sa jedná a aké sú benefity týchto výrobkov?

Pri výrobe extraktu z vitálnych húb sú používané špeciálne postupy extrakcie horúcou vodou. Dochádza pri nej k narušeniu chitínovej bariéry a následnému uvolneniu účinných látok z hubovej hmoty. Princíp dvojitej extrakcie spočíva v prvej extrakcii horúcou vodou a následnej extrakcii alkoholom. Využíva sa pre uvolnenie látok, ktoré nie sú vo vode rozpustné. Extrakty obsahujú spravidla od 30% do 50% účinných polysacharidov. Výhodou extraktu je, že je až o cca 30 % koncentrovanejší ako hubový prášok.

Vysoko kvalitné extrakty z vitálnych húb, ktoré ponúkame vyrába česká firma MycoMedica. Produkty značky MycoMedica sú testované v nezávislom Nemeckom laboratóriu Agrolab. Verím, že mnohí z Vás tieto produkty poznáte a máte s nimi rovnako dobré skúsenosti ako ja.

Produkty firmy MycoMedica nájdete v našom e-shope https://www.genovital.sk/vyzivove-doplnky

 Ak by ste mali záujem o bližšie informácie ohľadom účinkov jednotlivých produktov napíšte nám svoje otázky na info@genovital.sk

Na záver dovoľte informáciu o prebiehajúcej predajnej akcii.

Pri kúpe výživových doplnkov v minimálnej hodnote 100 eur získate darček Smart hodinky zadarmo. Akcia platí do vypredania zásob.


Súvisiace produkty

Novinka
Top
Akcia
MycoMedica Hericium Hericium
Novinka
Top
Akcia
MycoBaby dračí sirup MycoBaby dračí sirup
Novinka
Top
Akcia
MycoMedica REISHI REISHI
Novinka
Top
Akcia
MycoMedica Cordyceps CS-4 Cordyceps CS-4
Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.