ZUBÁČ NA MRKVE

Suroviny

Zubáč  100 g

Mrkva 180 g

Olivový olej  10 ml  (1 polievková lyžica)

Cesnak  5 g

Petržlenová vňať

Soľ

 

Postup prípravy

Rybu opláchneme, jemne osolíme, na panvici na oleji rýchlo opečieme a vyberieme na tanier. Na panvicu pridáme vopred nakrájanú mrkvu, cesnak, všetko mierne osolíme a podusíme. Na podusenú zeleninu položíme opečeného zubáča a všetko posypeme petržlenovou vňaťou. Panvicu vložíme do rúry a krátko zapečieme (cca 10 minút).

 

Energetický príjem  238 kcal

Bielkoviny – 21,3 g

Sacharidy – 14 g

Tuky – 10,7 g

Vláknina – 5,85 g

Používaním stránok prevádzkovateľa Genovital s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.